Americký lekár predstavil najsilnejšie antibiotikum: Zničí akúkoľvek infekciu

Americký lekár Richard Schulze nedávno predstavil recept na najefektívnejšie prírodné antibiotikum schopné vyliečiť takmer všetky infekčné, ale aj mnohé iné ochorenia.

Ide tinktúru, ktorá je podobne ako aj ostatné tinktúry, veľmi účinnou prírodnou medicínou, pretože zachováva všetky hojivé vlastnosti rastlín.

Používajte ju však s rozvahou, lebo ide skutočne o pomerne silný a koncentrovaný prostriedok.

Ingrediencie

Ak chcete, aby bola táto tinktúra čo najúčinnejšia, požite na jej výrobu čo možno najčistejšie suroviny v bio kvalite. Ak také nezoženiete, postačia aj bežné, aké v obchode zoženiete.

Budete potrebovať nasledovné veci:

  • nepasterizovaný jablčný ocot
  • čerstvé čili papričky alebo feferóny (najštipľavejšie, aké zoženiete)
  • červenú cibuľu
  • cesnak
  • chren
  • čerstvý koreň zázvoru

Ingrediencie nemajú presne stanovený pomer, recept je možné upravovať podľa potreby tak, akú príchuť chcete dosiahnuť.

Začať môžete s rovnakým podielom každej zložky a neskôr pri druhej výrobe ich pomer upraviť.

Postup prípravy

1. Najprv najemno pokrájajte všetky suroviny.

2. Potom ich umiestnite do väčšej sklenenej nádoby a zalejte jablčným octom tak, aby hladina bola aspoň 7 až 8 cm nad všetkými ostatnými surovinami.

3. Nádobu uzavrite a zatraste ňou.

4. Následne ju umiestnite na tmavé miesto a nechajte postáť 2 až 6 týždňov. Čím dlhšie to necháte stáť, tým silnejší elixír vyrobíte.

5. Občas v priebehu lúhovania nádobou potraste, aby sa jej zložky lepšie premiešali.

6. Po dolúhovaní tinktúru sceďte za pomoci gázy alebo nerezového lievika so sitkom a tuhú hmotu ešte postláčajte, aby ste z nej dostali von všetku tekutinu.

7. Na záver tinktúru rozlejte do menších sklenených nádob, najlepšie tmavej farby, aby ste ju ochránili pred slnečnými lúčmi.

8. Hotovú tinktúru uskladňujte na tmavom a chladnom mieste (nemusí byť chladnička).

Užívanie

Tinktúru môžete užívať ako liek na rôzne zdravotné ťažkosti a tiež na posilnenie imunity či zlepšenie trávenia.

Konzumovať sa môže aj pravidelne na dennej báze.

Najjednoduchší spôsob je rozmiešať 1 až 2 čajové lyžičky v pohári vody a tú potom vypiť. Na zlepšenie chuti môžete do vody pridať aj trocha medu.

Nezabúdajte, že počas užívania tinktúry je potrebné prijímať dostatok tekutín, najlepšie čistej vody.

Na prevenciu stačí užiť jeden pohár vody s 1 až 2 čajovými lyžičkami tinktúry denne.

Ak však chcete vyliečiť nejaký zdravotný problém, užívajte 5 až 6 pohárov zmesi vody a tinktúry denne (čiže maximálne 12 čajových lyžičiek tinktúry za deň).

Záver

Toto úžasné prírodné tonikum neobsahuje žiadne toxíny a poskytuje mnohé zdravotné prínosy.

Medzi najvýznamnejšie z nich patria:

  • posilňovanie imunity
  • potentné antibiotikum vďaka vysokému obsahu kyseliny octovej, kapsaicínu (čili), alicínu (cesnak) a gingerosolom (zázvor)
  • regulácia prekyslenia tela
  • silné antivirálne a antimykotické vlastnosti vďaka kyseline jablčnej
  • podpora metabolizmu a produkcie telesnej energie
  • posilňovanie mentálnych a svalových funkcií tela
  • predchádzanie a liečba civilizačných ochorení (choroby srdca, rakovina, Alzheimerova choroba, cukrovka a ďalšie)

Navyše, ak sa vám podarí zohnať skutočne nepasterizovaný a nefiltrovaný jablčný ocot, bude mať táto tinktúra aj výborný vplyv na celý váš tráviaci systém.

 zdroj: http://www.healthyfoodplans.net/

Tiez sa Vam moze pacit