Táto žena premenila 2 látky na liek proti rakovine. Potom ju vláda umlčala

Rakovina je mor modernej doby. Dokonca aj zmienka o nej v nás budí hrôzu, keďže všetci z nás máme veľké riziko, že ňou ochorieme.

Najnovšie štatistiky totiž ukazujú, že 1 z 2 mužov a 1 z 3 žien niekedy počas svojho života ochorie na rakovinu. Navyše, počty onkologických pacientov sa neustále zvyšujú.

Kto bola Johanna Budwigová

Johanna Budwigová bola výnimočná vedkyňa, ktorá toto ochorenie do hĺbky študovala a napokon sa jej podarilo naň objaviť liek.

Bohužiaľ, dnes sa o tomto lieku v klasických onkologických nemocniciach nedozviete, pretože nie je ziskový. Nedokážu na ňom zarobiť ani lekári, ani nemocnice či farmaceutické firmy.

Každý deň platíme zdravotné odvody do poisťovní a sponzorujeme dotáciami výskumníkov, aby objavili liek na rakovinu. Ten je však stále (oficiálne) iba nedosiahnuteľným mýtom.

Zdá sa, že žiadne lieky, terapie, látky či nápoje rakovinu vyliečiť nedokážu.

Jediná nádej, ktorá sa v súčasnosti črtá je používanie konopného oleja s obsahom canabinoidov ako napríklad THC (obsahujú ich len destilované oleje, nie lisované).

Problém však je, že konope je v mnohých krajinách stále zakázané a tým pádom nedostupné.

Hlavným dôvodom, prečo sa konope nepoužíva na liečbu je fakt, že farmaceutickým firmám sa doteraz nepodarilo účinné látky z neho vyrobiť synteticky a patentovať ich, aby mohli na nich zarábať.

Rakovinový priemysel je dnes ohromným biznisom. Jeho ročný obrat sa odhaduje na vyše 120 miliárd amerických dolárov. Nenechajte sa preto oklamať, že neexistuje liek na rakovinu. Existuje.

Objav Dr. Budwigovej

Dr. Johanna Budwigová, nemecká vedkyňa, objavila liek na rakovinu už v roku 1951. Bola 6 krát nominovaná na Nobelovu cenu, držala dva doktoráty – jeden v medicíne a druhý vo farmaceutickej chémii.

Táto brilantná žena študovala tiež fyziku, psychológiu a biochémiu.

Ako raz uviedla:

Mám odpoveď na rakovinu, no americkí lekári nepočúvajú. Prídu sem, pozorujú moje metódy a sú dojatí. Potom chcú urobiť špeciálnu dohodu, aby odišli domov a zarobili veľa peňazí. Ja to však nespravím, bola by som potom očierňovaná v každej krajine.

Raz ju vláda poverila úlohou, aby vyskúmala ako stužiť tekuté tuky, čiže aby vyrobila margarín.

Avšak neskôr objavila, že tento proces hydrogenácie (stužovania) vytvára trans-tuky, ktoré sú pre zdravie ľudí extrémne škodlivé.

Počas tohto výskumu objavila aj svoj liek na rakovinu a zároveň na množstvo ďalších ochorení, ako sú:

  • artritída
  • cukrovka
  • srdcovo-cievne ochorenia
  • poruchy pečene

To, čo objavila bolo, že rakovinovým bunkám chýba niečo na molekulovej úrovni, čo bráni ich dozretiu na normálne bunky.

Zistila tiež, že červené krvinky u pacientoch s rakovinou nemajú v porovnaní s červenými krvinkami zdravých ľudí tukovú vrstvu. To napokon viedlo k vyvinutiu lieku na rakovinu, ktorý má vyše 90% účinnosť.

Bola ním schopná vyliečiť dokonca aj pacientov v poslednom 4. štádiu ochorenia po tom, čo chemoterapia a ožarovanie zlyhali.

Liečebný protokol na rakovinu podľa Dr. Budwigovej

Jej liečebný protokol pozostáva zo zmien v strave a výžive pacienta.

Strava nesmie obsahovať žiadne umelé prísady a žiadne živočíšne produkty, okrem bielych jogurtov alebo tvarohu. Jej liek totiž spočíva v zmiešaní týchto dvoch látok:

  1. ľanový olej (lisovaný za studena)
  2. tvaroh alebo jogurt jogurt (s olejom sa ľahšie zmiešava jogurt)

Poznámka: Ľanový olej je nutné držať v chladničke a v tmavej fľaši. Týmto sa chráni pred svetlom a kyslíkom, čo by mohlo viesť k jeho oxidácii a znehodnoteniu.

Uvedená kombinácia poskytuje potrebnú výživu pre bunky na molekulovej úrovni. Aby bunky dokázali zužitkovať mastné kyseliny z ľanového oleja, tie musia byť naviazané na sírnaté bielkoviny nachádzajúce sa v mlieku.

Pomocou tohto lieku sa telo dokáže z rakoviny vyliečiť už v priebehu 3 mesiacov

Táto geniálna žena napísala o svojej práci 6 kníh. Jej dielo by bolo ešte cennejšie, ak by nestrávila veľa času súdením sa s výrobcami margarínov. Okrem toho, publikovaniu jej diela bolo často bránené prostredníctvom súdnych nariadení.

Napriek tomu sa jej podarilo darovať ľudstvu nesmierne cenný odkaz, ktorý má potenciál zachrániť nespočetné množstvo ľudských životov!

Tvaroh (jogurt) a ľanový olej obnovujú bunky

Hneď po tom, ako sa sírnaté bielkoviny spoja s nenasýtenými mastnými kyselinami z ľanového oleja, dochádza k reakcii, ktorá umožňuje oleju rozpúšťať sa vo vode, prenikať do buniek a tak im dodávať energiu.

Ľudské bunky potrebujú energiu podobne ako elektrické zariadenia potrebujú baterky, aby dokázali fungovať. Kombinácia týchto dvoch látok to zabezpečí.

Pacienti doktorky Budwigovej si takto zlepšili zásobovanie tela živinami a kyslíkom a vyliečili sa z mnohých druhov rakoviny, ako napríklad rakoviny prsníka, mozgu či tráviaceho traktu (hrubého čreva, žalúdka a podobne).

Aby boli pacienti schopní získať všetky prínosy jej liečby, vypracovala Dr. Budwigová zoznam ďalších odporúčaní, ktoré je potrebné dodržiavať:

  • dostatok slnečného žiarenia na produkciu vitamínu D a stimuláciu hojenia tela aj duše
  • pitie len čistej vody
  • vyhýbanie sa mäsu, cukru a živočíšnym tukom
  • konzumácia jedla hneď po uvarení, neodkladať zvyšky a neskôr
  • vyhýbanie sa spracovaným potravinám
  • konzumácia aj čerstvo pomletých ľanových semienok (do 15 minút po zomletí)
  • jedenie iba čerstvého ovocia a zeleniny
  • kombinácia tvarohu (jogurtu) a ľanového oleja v pomere 2:1 a ich miešanie až dovtedy, kým nie je vidieť plávajúci olej
  • do zmesi nepridávajte žiadne iné ingrediencie až pokým nie je zmes hotová
  • vyhýbajte sa liekom, ak sa to dá

V prípade rakoviny odporúča Dr. Budwigová konzumovať 8 polievkových lyžíc ľanové oleja denne, rozložených rovnomerne počas dňa pre priemerného človeka.

Dávku je možné prispôsobiť o 20% až 30% smerom nahor alebo nadol, v závislosti od vašej telesnej váhy.

Na prevenciu rakoviny postačí 1 až 2 polievkové lyžice ľanového oleja zmiešaného s tvarohom alebo jogurtom denne.

Záver

Okrem vedeného, netreba tiež zabúdať, že rakovinové bujnenie môže byť vyvolané toxínmi z prostredia, preto je potrebné sa im čo najviac vyvarovať.

To zahŕňa geneticky modifikované potraviny, tras-tuky a kuchynské náradie z plastu alebo teflónu.

zdroj: http://12160.info/profiles/blogs/

Tiez sa Vam moze pacit