Bolesti hrdla a angína sú veľmi nepríjemné a liečia sa veľmi dlho. Máme pre Vás zaručený starý liek, ktorý určite zaberie.

Bolesti hrdla a angína sú nielen veľmi nepríjemné, ale často robia prehĺtanie priam nemožným. Rôzne sirupy a kvapky z lekárne síce nasľubujú okamžité výsledky, no skutočnosť býva často iná. Mali by ste preto pouvažovať o uprednostnení prírodných liekov. Dnes máme pre vás pripravený jeden naozaj dobrý.

Ide o starý tradičný recept, ktorý dokáže uľaviť od bolestí v hrdle zvyčajne už do 4 hodín.

To z neho robí vhodného kandidáta, ktorý by nemal chýbať vo vašej domácej lekárničke, čo platí zvlášť v týchto zimných a jarných mesiacoch.

Postup prípravy:

  1. Vezmite 50 gramov rasce, zalejte ju 200 ml vody a priveďte to do varu.
  2. Varte 15 minút na miernom plyne s trocha pootvorenou pokrývkou.
  3. Po dovarení by ste mali získať hustú zmes podobnú kávovej usadenine.
  4. Tekutinu sceďte a dolejte do nej 50 ml vody.
  5. Znova to priveďte do bodu varu a po jeho dosiahnutí vypnite plyn.

Po vychladnutí do vývaru pridajte polievkovú lyžicu akéhokoľvek alkoholu nad 40% (vodka, whiskey, brandy a podobne). Hotovo, váš elixír je hotový!

Užívajte tento elixír každú pol hodinu po 1 polievkovej lyžici. Cítiť lepšie by ste sa mali začať už po 2 hodinách.

Po 4 hodinách by vaše príznaky bolesti hrdla alebo angíny mali kompletne pominúť. Budete tak schopní opäť bez problémov prehĺtať a pochutnať si tak na vašom jedle.

V prípade silnej angíny, ak by bolesti neprešli ani po 4 hodinách, pokračujete v užívaní elixíru. Ukončite to až vtedy, keď pocítite jasné zlepšenie príznakov.

Upozornenie

Samozrejme, počas alebo po kúre by ste nemali šoférovať, prípadne vykonávať inú činnosť, ktorú by mohol ovplyvniť alkohol. Nezabúdajte, že aj ten je súčasťou elixíru. Tento recept funguje najlepšie u pacientoch s bolesťami hrdla a angínou. Ak je vaša situácia nejako špecifická, poraďte sa najprv s lekárom.

Tiez sa Vam moze pacit