Tieto potraviny vytvárajú rakovinové bunky vo vašom tele! Prestante ich konzumovať hneď teraz!

Rozdelenie:

  1. Rafinovaný cukor

Cukor je potravou rakovinových buniek a poskytuje im veľa energie. Jedzte menej cukru a spracovaných sladidiel a budete bezpečnejší pred rakovinou.

Pri konzumácii rafinovaného cukru nedostávame vôbec žiadne živiny. Jeho živiny sú pri spracovaní zničené. Všetko, čo dostanete od cukru, je balík rakoviny.

Hlavným rozdielom medzi sacharidmi a jednoduchým cukrom je zložitosť a dostupnosť glukózy. Rafinované cukry sú už degradované a absorbované do krvného riečiska, čím sa zvyšuje produkcia inzulínu a hladina cukru v krvi. Príliš veľa cukru môže nadmerne nahromadiť pankreas, čoho dôsledkom je cukrovka.

  1. Geneticky modifikované organizmy

Diskusia o geneticky modifikovaných potravinách sa začala od roku 1982, keď Food and Drug Administration schválil prvý GMO pre ľudskú spotrebu: humulín, syntetický inzulín. Dôkladný výskum bol vykonaný v oblasti bezpečnosti GMO v potravinách, ale výsledky sú rôzne v závislosti od toho, kto financoval výskum.

  1. Mikrovlnná popcorn

Mikrovlnná rúra umožňuje varenie jednoduchšie, rýchlejšie a pohodlnejšie, ale pre nás je tiež nebezpečné. Skutočná vec, ktorá je nebezpečná, je obloženie vreciek, v ktorých sú balené mikrovlnné popcorny.

  1. Spracované zemiakové lupienky
  • Počas pečenia v oleji pri vysokej teplote sa látka akrylamid vyvíja vo väčšine uhľohydrátov. Tento proces je úplne prirodzený a stane sa to pri pečení zemiakov v rúre, napríklad – akrylamid sa v organizme ľahko metabolizuje. V hromadnej výrobe sa koncentrácia tejto zlúčeniny postupne zvyšuje, vrátane až 910-násobku zákonného limitu v jednej sáčku čipov.
  • Mnoho značiek zemiakových lupienkov zahŕňa umelé farby, príchute a konzervačné látky – ktoré sú veľmi škodlivé pre vaše zdravie. Sú naplnené tukom a majú nízky obsah kalórií.
  1. Spracované mäso

Hot dogy, klobásy a mliečne výrobky sú bohaté na chemikálie, ktoré predlžujú ich trvanlivosť. Zahŕňajú početné nádorové dusičnany, deti, ktoré jedia tieto potraviny, sú citlivé na leukémia, rakovinu mozgu a rakovinu pankreasu.

  1. sóda

Popový priemysel je iba 43 miliárd amerických dolárov, v čele s Coca Cola a Pepsi Co. Osladený rafinovanými cukrami a vysokým obsahom fruktózy kukuričný sirup, sodík obsahuje benzoát sodný, ktorý ho zachováva. Je známym karcinogénnym činidlom.

  1. Konzervované paradajky

Dajme to rovno, rajčiaky nie sú tie, ktoré spôsobujú rakovinu, ale samotná plechovka. Podšívka kovu môže byť „zjedená“ kyselinou obsiahnutou v paradajkách.

 

Tiez sa Vam moze pacit